اَفَلایَنظُرونَ اِلیَ الاِبِلِ کَیفَ خُلِقَت؟!

آیا تا بحال به شتر توجه کردین ببینین خلقتش چه شکلیه؟ بقیه چیزا چه طور؟

اَفَلایَنظُرونَ اِلیَ الاِبِلِ کَیفَ خُلِقَت؟!

آیا تا بحال به شتر توجه کردین ببینین خلقتش چه شکلیه؟ بقیه چیزا چه طور؟

0013- مردن دل

شنبه, ۱۱ مرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۴۵ ق.ظ


پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم :

             لا تُمیتُوا القُلوُبَ بِکَثرَةِ الطَّعانِ وَ الشَّرابِ، فَاِنَّ القَلبَ یَمُوتُ کالزَّرعِ إِذا کَثُرَ عَلیهِ الماءُ

دل‌های خویش را به خوردن و نوشیدن فراوان نمیرانید، که دل چون زراعت است وقتی آب آن زیاد شد می‌میرد.

غررالفصاحه – باب ل – حدیث 3978

نظرات  (۱)

حضرت فاطــــمه سلام الله علیه فرمودند: در سر سفره ی غذا 12 دستورالعمل ارزشمند وجود دارد که سزاوار است که هر مسلمانی آنها را بشناسد، چهار تای آن واجب، چهار تای آن مستحب و چهار تای آن نشانه ی ادب وبزرگواری است ، واما چهار تای واجب : شناخت و معرفت پروردگار، راضی به نعمتهای خـــدا بودن، گفتن « بسم الله الرحمن الرحیم » درآغاز غذا و شکر و سپاسگزاری خدا در آغاز و پایان غذا، و چهارتای مستحب: وضو گرفتن قبل از غذا، نشستن بجانب چپ، در حال نشسته غذا خوردن و غذا خوردن با سه انگشت. و چهار تایی که نشانه ی ادب و بزرگواری است: از آنچه در پیش روی شماست بخورید، لقمه ها را کوچک بردارید، غذا را خوب بجوید و با شدت نرم کنید و کمتر در صورت دیگران هنگام غذا خوردن بنگرید.
پاسخ:
از نظرتون سپاس گذارم؛ بعضی‌هاش رو می‌دونستم و بعضی دیگر رو خیر :-)
و البته استحباب‌های دیگری هم شنیده‌ام همچون اینکه میزبان اول شروع به عذا خوردن نماید تا مهمان رودربایستی نکند و همچنین میزبان تا هنگامی که مهمان سیر نخورده یا مهمان هنوز در حال خوردن هست، سر سفره خود را به خوردن مشغول کند (هر چند کم، مثلا میشه یه کم سالاد کشید باهاش بازی کرد) تا مهمان بدون عجله عذایش را بخورد و ...

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی